You are here: Home » Personal » Trăiesc. Am revenit. Și cam atât, deocamdată.
Trăiesc. Am revenit. Și cam atât, deocamdată.

Trăiesc. Am revenit. Și cam atât, deocamdată.

Am lipsit mai mult ca niciodată. Nu vă spun de ce, important este că sunt bine, mai bine ca niciodată. Puteți să vă bucurați pentru mine, dacă simțiți nevoia.  😛 Până când revin cu povești, spun doar că-mi trăiesc viața de parcă n-aș fi eu. În unele zile mă uit în oglindă și nu mă recunosc: mă simt ușoară, naturală, și am senzația că pot să fac orice! Alteori îmi pare că trăiesc viața altcuiva, a unui om mai norocos decât mine, sau parcă abia m-am trezit dintr-un somn lung.

Inspirație nu prea am, trec printr-o perioadă seacă în storc tot ce pot pentru Pavot. Lipsesc și de pe FB, și în general din viața virtuală, pentru că cea reală este prea plină de toate.

Na, că până la urmă a fost bine! Așa cum se tot zice de multă vreme. Să trăim, deci!

P.S. : Dacă nu știți ce să spuneți, și nu-i nevoie de fapt să spuneți nimic referitor la articol, vă rog să-mi dați câteva sugestii de stațiuni românești mai izolate / liniștite / pensionărești de pe litoral. Mulțumesc. 🙂

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

One comment

  1. Eu nu cunosc statiuni turistice pt pensionari (si de fapt nici nu as recomanda vreunui pensionar de nici o nationalitate sa se duca in vacanta ca sa stea linistit plus, mai rau, izolat, ca sa nu dezvolte depresie), insa doresc sa comentez ca imi place vrabiuta din ilustratie ! (Ma rog, o fi o alta specie decat vrabiuta, dar eu nu ma pricep nici la ornitologie.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top