You are here: Home » România » Dacă aș fi ajuns în Vamă…
Dacă aș fi ajuns în Vamă…

Dacă aș fi ajuns în Vamă…

Aș fi avut mâinile fine de la joaca-n nisip și părul cald de la razele de iunie. Aș fi purtat un ceas colorat și mare, de plastic moale, și m-aș fi plâns că m-am bronzat aiurea din cauza lui. Aș fi cărat prosoape groase și rogojini într-o geantă uriașă pe fundul căreia s-ar fi rătăcit niște scoici. Aș fi râs copios de cățeii care aleargă pe plajă și aș fi înfulecat cu poftă niște clătite cu brânză și mărar, la care aș fi visat de când încă nu eram în vacanță. M-aș fi dus în fiecare zi în aceleași magazine, aș fi tras de tricourile imprimate și de șalvarii țipători. Aș fi purtat sandale simple și o fustă albă, lungă, largă, asortată la o ie cu flori. Mi-aș fi aranjat pe vârful capului o pălărie cu boruri largi pentru plimbările din toiul zilei. Pielea mi-ar fi mirosit a soare și buzele-mi ar fi avut gust de apă de mare.

foto

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

4 comments

  1. Relax. Daca n-ai s-ajungi in Vama, poti incerca Delta. Cred ca iti va crea o impresie cel putin la fel de puternica.

  2. Adica pe Intuneric de ce nu te enervezi cand ti-a zis sate relaxezi ? Zau, eu tocmai ma chinuisem sa empatizez cat m-am priceput eu de omagial literar cu furia ta de sub articolul anterior relativ la diversi care-ti zic sa te relaxezi…si acum citesc acest raspuns, cica “Buna idee !”

    • :)) Femeile sunt complicate. Apreciez faptul că te-ai gândit cum să mă abordezi, dar nu m-aș supăra pe tine, știi asta! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top