You are here: Home » Episoade » Câinele de pază este o pisică
Câinele de pază este o pisică

Câinele de pază este o pisică

Pisica mea este mi-nu-na-tă! Mă învață tot felul de chestii. Și mă iubește. Mereu mi s-a părut că loialitatea este o trăsătură strict canină, și că pisicile nu se obosesc cu așa sentimente banale – preferă să profite de bunătate și mâncare, și să-și ia tălpășița atunci când nu mai pot profita.

De Paște, când am fost la Roman, m-am simțit extrem de rău, fizic, la un moment dat. Aveam dureri groaznice, și știu că atunci când sunt acasă la mine și nu-mi este bine, Mufi începe să devină agitată și să alerge prin casă. De data asta, nefiind pe teritoriu cunoscut, nu s-a apucat de jogging. Chestia e că am rămas singură în cameră și, ca să-mi revin în liniște, oamenii au luat-o și pe Mufeta mea de lângă mine. Eu am adormit chinuită, dar mi s-a spus că pisicuța a păzit ușa camerei în care eram, și n-a lăsat pe nimeni să o atingă – l-a scuipat chiar și pe Alfa-Tac’su.

O iubesc.

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

One comment

  1. Cred mai degraba ca era invidioasa pe tine ca dormeai intr-un pat pe care si-ar fi dorit sa fie al ei si pazea momentul sa se elibereze acel loc minunat inainte sa I-o ia altcineva inainte !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top