You are here: Home » Perspectivă » Timp pierdut la modul absolut. Lost.
Timp pierdut la modul absolut. Lost.

Timp pierdut la modul absolut. Lost.

Singurul moment în care mi-am revizuit părerea despre Alfa, fără consecințe majore în ceea ce privește relația noastră, este atunci când mi-a mărturisit că s-a uitat la serialul Lost. După șocul inițial, am continuat căutările și am descoperit în anturajul meu încă un om drag care a pierdut vremea cu … porcăria asta. Hai că am voie, măcar pe blogul meu, să mă exprim liber. Celmaibunprietenalmeu, care a încercat într-un efort zadarnic să motiveze nenumăratele ore irosite cu o poveste de doi bani, a scăpat ca prin urechile acului de opresiune.

Nu mă înțelegeți greșit, nu sunt tocmai serioasă când scriu cele de mai sus, dar la drept vorbind nu-mi pot închipui de ce a avut atât de mulți spectatori un serial care n-a fost credibil nici măcar o secundă, dar care s-a vrut așa. Nu am văzut nici măcar un episod, dar atunci când era în vogă au încercat mai mulți colegi să mă înduplece să-i dau măcar o șansă, însă eu am refuzat încă de la primele secunde de rezumate, prezentate în fel și chip, după cum l-au înțeles și apreciat cei care vroiau să-mi strice educația. Nu știu dacă am dreptate, dar acționez după principiul ”prost, prost, dar hotărât”. 😛

Nu vreau să știu detalii, n-am nevoie să mă convingă nimeni de nimic, m-am fixat bine-n ideea asta și nu renunț la ea. Vorba aia, dacă nu m-a tentat nici o secundă cât timp n-am avut job și terminasem de văzut tot ce-aș fi vrut la ora aia… și-am preferat să mă uit din nou la alte seriale, a zecea oară, decât să încerc marea cu degetul cu Lost, eu spun că-i clar cât îl urăsc.

Menționez că felul în care mă uit la seriale e mai … pasiv: după 1-2 episoade, adică imediat ce mă învăț cu vocile actorilor, renunț la imagine și-mi văd de treabă prin casă sau pe net, în timp ce pe fundal se mai aude câte ceva din acțiune. 😀

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

6 comments

 1. Eu m-am uitat la cateva episoade la inceput, premiza mi s-a parut interesanta, dar pe urma cand am vazut in ce directie era dezvoltata, cu mai mult accent pe horrorSF de ciudatenii decat pe oameni obisnuiti aflati in situatii neobisnuite asa cum sperasem, nu mi-a mai placut. Dar mie nu-mi prea plac filmele sau povestile astea SF prea ciudate, vreau sa ma agat totusi de ceva familiar mie ca sa ma atraga si sa ma intereseze, insa stiu ca unora le place si altceva. Cred ca tine si de nivelul de inclinatie catre perversitate probabil, si eu nu o prea am cu perversitatile, desi am si eu cateva fetishuri legate de curele si catarame, pantofi, nasturasi gen bumbi inveliti in piele, carti, incaltaminte, bondage mai soft, dar de ex nu imi plac in mod special picioarele sau cagulele, nici macar pozitiile sexuale ciudate, nu mai zic ca nu am de loc atractie sau fantezii zoofilice, (desi asta e o speculatie uriasa din partea mea si nu e intentia mea de a zice ca Alfa e un pervers, doar poate ca voia sa se relaxeze cu o fantezie) !

  • Doamne-fere!!! Din ce zici aici, cred ca ignorarea acestui serial a fost una din cele mai intelepte decizii ale vietii mele! : ))
   Cat despre perversitati … toti avem cate ceva, dar mare parte din noi refuzam sa le acceptam (in sinea noastra).

 2. Intr-un fel cred ca e chiar preferabil ca oamenilor sa le placa sa-si proiecteze diferite fantezii si pe genul SF horror nu doar asa catre povesti romantice ca mine de ex, care ma omor dupa serialele turcesti. Cred ca e posibil ca oamenii carora le plac sfurile ciudate sunt chiar mai constiinciosi si posibil loiali si fideli si statornici decat mine, care sunt un lenes si un superficial de exemplu, si imi gasesc si scuze bune si distractie in chestii gen Aladdin, care e si asta sf ca e cu covor zburator, dar e un sf asa mai realist, nu absurd, si eu fug de absurditate sau de lucruri prea greu de inteles, fug de raspunderi, adica…Alfa sau alti fani sf ciudat nu ar fugi de la greu asa de rapid ca mine, cred eu, de exemplu.

  • Tu, care nici nu bagi in seama serialele pari a fi si cea mai echilibrata dintre noi !
   Ha ! Ha ! Zau, am glumit, desigur ca nu cred cu adevarat ca e asa exact cum am scris mai sus, era asa total literatura speculativa.

  • Mie-mi plac tot felul de povesti, important e sa miste ceva in mine… nu conteaza ca-i SF sau drama de familie, chestia cea mai relevanta e emotia pe care mi-o transmite. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top