You are here: Home » România » Leapșa călătoare
Leapșa călătoare

Leapșa călătoare

Rudolph m-a invitat la o leapsă simplă și drăguță, numai că n-am avut timp pentru ea zilele astea, am fost tare ocupată (vom vedea în curând dacă a fost cu folos ori ba). Între timp, cu scuzele de rigoare pentru întârziere, mă pornesc să răspund la câteva întrebări simple și drăguțe. Menționez din start că scopul meu (declarat anterior pe blog) este să vizitez tot ce se poate din România, după care să-mi întorc privirea spre țări străine. Mă rog, ăsta e idealul meu. Așadar, începem!

1. Ce locuri noi vreți să vizitați în 2014?

  • Cascade

Cascada Cailor

cascada cailor

Cascada + Peștera Vadu Crișului

cascada vadu crisului

  •  Peșteri

Peștera Huda lui Papară

pestera huda lui papara

Peștera Scărișoara

pestera scarisoara

Alte peșteri aici

  • Altele

Parcul Romanescu (Craiova)

craiova parcul romanescu

Poarta Sărutului

poarta_sarutului

Statuia lui Decebal

statuia decebal

2. Ce locuri noi vă simțiți sau chiar sunteți obligată să vizitați în 2014?

Biserica Fortificată din Biertan

biserica saxona biertan

Cimitirul Vesel

Cimitirul_Vesel

Castelul Corvinilor

castelul-corvinilor

 Detunatele

detunatele

3. Ce locuri în care ați mai fost aveți pe lista de vacanță?

Vama. Nu pentru că e la modă, sau nu mai e ce-a fost. 🙂 Ci pentru că e cu fluturi în stomac.

4. Dacă ar fi să recomandați cuiva o destinație de vacanță externă și una internă (relative locului unde aveți rezidența principală), care ar fi acelea?

Externă… Norvegia, clar. Nu zic de ce.

Internă… Bucovina sau Maramureș – partea necomercială. Nu știu… îmi vin greu să aleg.

Numele obiectivelor conține link către pagina de wikipedia (în română) aferentă. Bineînțeles că mai sunt multe de văzut, însă mai păstrăm și pentru altă dată. Între timp, mă bucur pentru această șansă asta de a-mi face o nouă listă pentru Turul Țării (partea a doua). Mulțumesc, Rudolph. 😉

Foto antet

Restul pozelor: Pinterest, desigur!

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

4 comments

  1. Pai EU iti multumesc tie pt ca ai raspuns asa de complet plus cu poze la aceasta leapsa, efectiv salvand-o de la banalitate. Ff frumos mi s-a parut ca ai raspuns. Cred ca ti-ai dat si straduinta cea mai mare dintre toti cei vare au rsspuns pana acuma. Mai astept sa vad ce o raspunde Kadia si ce o raspunde CLM totusi inainte sa iti acord tie premiul 1…glumesc, desigur…dar repet mi-a facut ff mare placere sa ma uit la pozele astea plus faptul ca ai clasificat obictivele in pesteri si cascade si altele a reprezentat o surpriza placuta si asta.

    • Normal ca am pus poze. Mi se pare ca ele graiesc de la sine, n-are rost sa incerc eu sa descriu obiectivele. Despre clasificare … pot doar sa spun ca e o manie de-a mea, sufar intr-o oarecare masura de un soi de OCD. 😛

      • Te anunt ca ti-am acordat premiul 1. Tocmai ma pregatesc sa anunt pe blog in cadrul articolului acelei lepse, pe care incerc sa o completez si eu chiar acuma. Contracandidatele au fost bloggerul Kadia, si bloggerul Lebada, care si ele au postat fotografii alaturi de texte interesante, si am explicat (pe lung) cate ape m-au trecut pana sa indraznesc sa ofer acest premiu ! De fapt mai mult am stat sa explic despre difcuultatea deciziei mele decat sa clarific asa mai concret ce anume din textul tau si pozele tale mi-a placut asa cel mai mult…de fapt a fost combinatia extrem de reusita si de tentant atragatoare pt mine dintre clasificarea propusa de tine,plus ilustratiile, care sunt chiar asa ca dintr-o carte cu povesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top