You are here: Home » Util » Gawker. De mai multe feluri.
Gawker. De mai multe feluri.

Gawker. De mai multe feluri.

Nu mi-a dat nimeni bani pentru ”reclamă”. Nu că n-ar fi indicată (ba chiar binevenită) ideea. Eu chiar sunt atât de încântată și absorbită de minunile astea, încât scriu cu admirație, gratis. 🙂

Cred c-am mai zis io de Pinterest și craftgawker.com când a fost vorba de minion, de croșetat, sau de ce-am mai încropit eu din te-miri-ce, dar ceea ce n-am apucat să menționez este că mă inspir din toată seria de site-uri gawker. Adică, în traducere:

gawker

Așadar, ziceam că acest minunat craftgawker nu e singur, ci mai are și niște ”frați”. Mie-mi plac aceste site-uri pentru că nu necesită cont, au interfață simplă și sunt ușor de utilizat (dacă dai click pe poză, se deschide într-o nouă fereastră linkul aferent), și mustesc de idei deosebite la care eu mă holbez fără să-mi dau seama cum trece timpul.

Hai să vă arăt, așa, ca să vă faceți o idee. Am pus în fiecare caz cursorul peste una din poze, ca să vedeți că sunt legate de Pinterest, FaceBook, Twitter, etc. User-friendly, adică prietenoase cu omulețul care surfează internetul, dornic de holbat.

Așadar!!!!!!!

http://craftgawker.com/

Cu mânuțele astea două pe care le mai subestimăm uneori, putem să coasem, să croșetăm, să împletim și să lipim până nu mai avem unde să punem toate minunile care ne ies. Majoritatea proiectelor sun ușoare și nu implică nici costuri mari, nici instrumente speciale.

craftgawker

http://dwellinggawker.com/

Sau … cum să tot visez la casa noastră: care, dacă sau când o să fie. 😛

dwellinggawker

http://foodgawker.com/

Mniamniam, aproape la fel de bun ca ce-am găsit pe Pinterest.

foodgawker

http://stylegawker.com/

Nu m-a impresionat, dar are și idei interesante pe-alocuri, și DIY.

stylegawker

http://weddinggawker.com/

Nu intru decât rar, dar aici se găsesc o sumedenie de idei pentru rochii, aranjamente, petreceri, etc.

weddinggawker

Atâtea știu eu. Dar sunt mai mult decât suficiente, îmi mănâncă timpul deși, din păcate, se uploadeză în jur de 5-10 poze pe zi. Chiar și așa, cu toate că nu par multe, din link în link în site în blog, ajungi să nu mai știi când s-a făcut ora de Mircea Badea. 😀

Spor la cercetat, dacă vă pasionează sau dacă v-am convins! 😉

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

2 comments

  1. Mi se par niste siteuri ff simpatice.b Am vazut chiar o reteta pt o tocanita de porc de origine poloneza care cred ca mi-a facut pofta, si eu nu ma entuziasmes asa de usor de mancarea cu porc care contine si sos pe langa ea,insa asta parea crocanta,si picanta si apetisanta exact asa cat trebuie ca sa taie orice posibila greata, si parea chiar buna de mancat asa in fotografie,plus in reteta avea o gramada de condimente interesante in legatura cu care se pot petrece multe clipe placute in raionul de condimente de la supermarketurile mai luxoase,citind asa etichete, plus in paralel despre istoria condimentului respectiv despre wikipedia…o chestie chiar ff antrenanta asa pt un weekend rece in care bate un vant ff rece afara, dupa parerea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top