You are here: Home » Nostalgic » The right wrong person
The right wrong person

The right wrong person

We’re all seeking that special person who is right for us. But if you’ve been through enough relationships, you begin to suspect there’s no right person, just different flavors of wrong. Why is this? Because you yourself are wrong in some way, and you seek out partners who are wrong in some complementary way. But it takes a lot of living to grow fully into your own wrongness. And it isn’t until you finally run up against your deepest demons, your unsolvable problems—the ones that make you truly who you are—that we’re ready to find a lifelong mate. Only then do you finally know what you’re looking for. You’re looking for the wrong person. But not just any wrong person: the right wrong person—someone you lovingly gaze upon and think, “This is the problem I want to have.”

I will find that special person who is wrong for me in just the right way.

Let our scars fall in love. ―

Galway Kinnell

Text găsit pe pagina de Fb a unei femei adevărate… una care-mi este și mi-a fost model de multă vreme. Una pe care o iubesc, pentru că este ceea ce voi fi și eu când voi crește mare.

Foto

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

8 comments

 1. Eu nu inteleg nimic din textul de mai sus. Desi probabil ca zice ceva important si util. De ex azi am cunoscut (asa mai superficial) un tip ff misto din Hamburg care imi place la nebunie si as face sex oricand cu el, si chiar as dori sa petrec o vacanta de minim o luna asa numai eu cu el si fara saltcineav in preajma, deci e ceva chiar destul de serios, (plus are ochii verzi si purta un pulover verde de exact culoarea ochilor lui, si are parul asa ca mierea care-mi place mie, plus un aer de om german serios), insa m-am gandit ca el e din Hamburg, eu nu stiu lb germana, nu am de gand sa o invat oricum decat dupa ce ies la pensie, deci stiu ca relatia mea cu el nu are nici un viitor, si desi as dori sa fac sex ff tare cu el, presimt ca asta e unul de care ma si pot atasa sau indragosti si mai tare, si efectiv stiu de pe acuma ca relatia mea cu el nu are nici un viitor si doresc sa evit orice framantare si orice tristete de viitor legata de viitoarea mea despartire inevitabila de el, dar si acum am un nod in gat cand ma gandesc la el. Oare textul de mai sus imi poate folosi la ceva ca sa nu mai am acel nod in gat ?

  • Sincer, nu stiu daca pot explica textul. Mie mi se intampla des sa citesc de mai multe ori o chestie si sa o inteleg diferit – de cele mai multe ori pricep cu mintea, dar alteori simt ceea ce ciesc cu sufletul. Nu stiu daca are sens ce zic…
   In plus, relatiile hetero sunt mult diferite de cele gay, din cate stiu eu din carti si filme, deci e posibil sa nu se aplice unele chestii, pur si simplu. 🙂

   • 1.Pai de ce sa fie diferite relatiile,ca e vorba tot de relatii umane ? Adica ce e in filme nu e mereu exact asa ca in reallife,dar asta e valabil si larelatiile hetero,zau…in real life,lumea fie gay fie straight e la fel de meschina,egoista,altruista,speriata, increzatoare, neincrezatoare, prudenta,impulsiva, etc, in cadrul realtiilor lor, fie ca e gay,fie ca e straight.Ma rog, ca e posibil ca procentul de oamenimaiimpulsivi si poate anxiosi sau isterici plus de consumatori de droguri ilicite sa fie mairidicat in randul unor comunitati gaydecat in randul unor comunitati non-ggay,marog, e posibil,si daca pt procentul de consumatori de droguri e mai usor de masaurat, zau,procentul de anxietate si isterie e ceva maidificil ca nu prea exista definitii asa larg acceptabile,plus depinde si de cultura de baza, de educatie, de diverse, nu doar asa cume persoana respectiva din fire.

    2.Ammai citit textul inca o data.Tot nu am inteles. Nici macar asa lanivel mai afectiv. Pt ca desi sunt de acord cu primaparte cumca desigur cautampe cineva cu greseli complementare, mai ales cand suntem asa mai tineri,mai tarziu cred ca ne dam seamaca toti avem greseli si devenimmai toleranti si pur si simplunu ne mai pasa de a vana diverse greseli, sau tarsaturi si tot ce dorimeste sa fimalaturi de o persoana matura si cat de cat sechilibrata din punct de vedere psihologic, nu neaprata fara defecte ca asta nu exista, dar sa fie echilibrata de lasine putere,NU cu ajutorul nostru, adica sa nu ne bage pe noi in nebunia ei, ca NU ast ane trebuie, in nici un caz ca oamenimaturi, care trebuie sa se duca la serviciu, ca zau, in rest, ce naiba sa cauti ? Dar in sensulasta nu stiu daca ce zic eu se potriveste cu partea a 2-a din textul de mai sus, adica mi se pare catextul argumenteaza sa alegem o persoana ale carei greseli sa stim ca le putem tolera mai usor, sau nu am inteles lace se refera,ca daca stim aproprii ca toti suntem asa cu greseli si naravuri, atunci ce rost are sa ne ma iintereseze sa le catalogam ? Adica daca persoana respectiva functioneaza asa bine mersi in ciuda acelor naravuri,plus ne place de ea,si ei ii place de noi,atunci ce rost are sa ne mai complicam cu aflatul naravului corect ?!

    • Eu personalmereu amfost in relatii cu cine nu trebuia,dar mai mult in context de ca nu era momentul decta ca nu trebuia persoana respectiva, adica efectiv eram asa cu manape valiza si pe scara avionului sau a unui tramvai sau ceva de genul asta, zau,plus erampe cale de a mamuta sau a merge launjob interview pt unjob aflat la5 000 dekmdepartare,ceva de genulasta, in anumite cazuri nici macar nu depindea de mine,eramcarat de parintii mei dintr-un loc inaltul, si celalat lafel,adica zau,sincer,eu as fi vrut sa fiu alaturi de canadianul ala misto care mi-a placut mie in clasa a 8-a,insa din pacate el trebuia sa plece inaipoi inCanada si eu catre Moscova, sau ceva de genul asta,plus anulviitor el trebuia sa fie in Shanghai cu parintii,si nu mai avea de gand sa revina in UE….drept care eu de mult am asa un cui personal chiar politic impotriva UE. Zau,incazul meu geopolitica globala e de vina pt ca nu sunt eu in vreo relatie stabila in acest moment ! Desigur,e mult ma iusor de dat vina pe altii,sau pe diverse circumstante chiar. Dar asa istoric empiric eu stiu dejasigur ca nu tind sa maindragostesc puternic decat de cei despre care intuiesc deja,chiar daca nu stiu concret din prima,dar presimt asa cumva,ca ei precis vor avea treaba anul viitor in alta parte a lumii,sau eu lafel,adica asa parca e un facut sa fiu atras numai de oameni asa despre care reiese ca nu exista nici o sansa sa ne mai regasim vreoodata la vreo distanta mai mica de 2000 de km in viitor….zau,indiferent ca ast acare-mi place e dinHamburg,si Hanburg nu e asa de departe de Copenhaga,sunt deja SIGUR ca elva fi trimis de firmapt care lucreaza exact peste 6 luni undeva in Asia indepartata,si zau, nici macar nu stiu ce serviciu are !

 2. Nu poti fi fericit alaturi de cineva decat in momentul in care te accepti asa cum esti 🙂 Desigur putem broda sau croseta indelung pe acest subiect,dar cum eu nu ma pricep deloc la asta… Apropo, votez bufnita, e bestiala :))

  • Da, acceptarea e foarte importanta – incepem prin a ne accepta si iubi pe noi insine, dupa care restul. Nu? 🙂
   P.S. : Bufnita primeste cele mai multe voturi.

   • Good luck then sau cum se zice acum pe la mine “Bon courage”.
    As always, I”ll keep reading you, you’re too interesting to miss 🙂

    • Thanks, sau, cum se zice acum pe la tine, merci beaucoup. 😉
     Și mulțumesc de apreciere, it means a lot coming from you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top