You are here: Home » Personal » Caut jumătate feminină
Caut jumătate feminină

Caut jumătate feminină

Nu știu dacă sau când am mai zis, dar îmi plac bărbații. Nu doar în sensul ăla sexy și amoros, ci și ca prieteni. Fetele mi s-au părut mereu complicate, și de multe ori le-am evitat. Poate am exagerat cu niște dezamăgiri: vorba aia, două gagici mi-au rupt inima și eu refuz să le mai acord o șansă altora, dar în schimb cu bărbații treburile au mers întotdeauna într-un mod optimist și plin de speranțe de mai bine. Și stau și cuget: la o adică … de ce i-aș fi iertat pe ”toți ei” și nu pe ”toate ele”?

Cred că am mai povestit că totuși îmi plac femeile, în sensul ăla estetic-admirativ. Mă uit la ele pe stradă, le urmăresc lung cu privirea pe cele care-mi plac, le analizez ținutele și încerc să mă inspir, și nu de puține ori i-am atras Alfa-Masculului atenția înspre un exemplar reușit, în opinia mea. Prefer femeile elegante, șic, slabe și înalte, și cele mignone bine proporționate, îmbrăcate neobișnuit, eclectic. Îmi plac cele cu părul lung și sănătos, cu decolteu sau fuste care nu arată prea mult ci doar lasă loc imaginației. Îmi plac cele care râd fără să le intereseze cine se uită lung la ele, cele care au accesorii (atât de!) bine alese și asortate, cele care poartă haine de calitate sau de firmă, fără să fie opulente. Cum să zic?… Abia aștept să casc ochii atunci când ies în oraș, și chiar am la ce să privesc cu încântare. Dar asta nu înseamnă că simt că mă pot apropia de vreuna, mai ales dacă are o tentă de desăvârșire – lucru care pe mine mă intimidează teribil, eu fiind încă în etapa de autodescoperire și (Doamne-ajută) definire a stilului propriu.

În fine… n-am de gând să dezbat acum diferențele între situații (deși mă mănâncă degetele pe tastatură), sunt prea concentrată pe alt aspect al vieții mele. Plus că am treabă, dar ideea trebuia notată. Deci!!! ceea ce vreau să spun este că-mi lipsește o conversație feminină. De exemplu, vreau să merg la un coafor ok cu prețuri decente, și n-am pe cine să întreb. De căutat singură nu-i cazul, pentru că 1. îmi place să merg cu încredere dobândită în urma unor recomandări sincere și 2. Bucureștiul e prea mare pentru lenea mea. Ca și google, dealtfel.

Nu vreau o cea-mai-bună-prietenă căreia să îi detaliez chestii intime sau picante din viața mea, ci o femeie care să mă accepte cât de cât, și mai ales cu care să pot discuta chestii de care nici un bărbat în toate mințile nu e preocupat (ce fond de ten să-mi iau, cu ce să asortez o geantă, etc – desigur, eu îl plictisesc pe Alfa cu asemenea prostii, dar i-am zis că e mai mult decât ok dacă nu răspunde și mai ales dacă dacă se gândește la altceva, eu simt doar nevoia să comunic o treabă). Veți spune că nu-i treabă grea să pornesc o amiciție, dar m-am cam sălbăticit în ultima vreme, și tare mi-e că nu mai am habar cum să mă comport între dudui, și mai ales cum să vorbesc fără să ofensez. În plus, nu toată lumea dispune de timp liber în aceeași măsură, iar sincronizarea într-un oraș atât de mare e treabă serioasă (da, încă nu m-am obișnuit cu drumurile lungi de acasă … oriunde, indiferent că vorbim de supermarket sau mall sau parc sau vizite la domiciliu). Aș vrea ceva fără obligații, fără gelozie (am trăit și din astea), fără planuri de viitor bătute în cuie… Vreau și eu să stau de vorbă despre nimicuri fără să deranjez, fără să plictisesc, fără să oblig.

Dacă nu vreți să fiți partenerele mele de discuții feminine (lucru de înțeles, desigur, având în vedere că viața cu mine e grea mai ales datorită capriciilor și toanelor mele), măcar să-mi recomandați și mie un coafor ok. Serios. Sau alte chestii de care voi sunteți mulțumite și pe care ați vrea să le împărtășiți și celor neinițiate sau necunoscătoare.


Foto: Flikr

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

8 comments

  1. Si mie imi place sa ma uit la tipe pe strada, la modul estetic – cum sunt imbracate, asortate etc, chiar mai mult decat dupa tipi 😛

    Coafor bun nu stiu sa-ti recomand, eu merg la unul de cartier si dau cam 20-30 de lei pe un tuns. Nu e cine stie ce serviciul, dar de 2-3 ori pe an merge. De vopsit nu ma vopsesc, deci treaba e mai usoara.

    Cat despre alte conversatii feminine, eu sunt deschisa daca doresti 🙂 Doar ca pentru mine e cam limitat domeniul :)) nu ma pricep la fond de ten, de exemplu, nu sunt foarte la zi cu cosmeticele, cu toate cremele si lotiunile de care tot aud sau citesc. Am o singura crema 😀 Si nici dupa shopping de haine nu ma mai dau asa in vant.
    Daaar la hoinarit si mancare m-as baga, daca se pot numi “feminine” :))

  2. Pick me, pick me. Am intarziat vreo 2 ani, dar abia azi am dat de blogul tau si mi-e tare simpatic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top