You are here: Home » Episoade » Iunie vine întotdeauna cu magie și minuni
Iunie vine întotdeauna cu magie și minuni

Iunie vine întotdeauna cu magie și minuni

Recensământul ăsta e tot din seria Procrastinez de parcă viața mea depinde de asta. Oricum, după cum puteți constata la o primă vedere, cotrobăind prin arhiva blogului, luna iunie a fost plină (în viața reală a fost și mai și, desigur). Am sărbătorit cea mai îmbietoare vreme din an și cele mai dificile dar totuși frumoase momente ale vieții mele. Printre altele: am fost la Bookfest, am învățat un nou model de brățară, am fost la The Human Body, l-am văzut pe Mircea Badea live la Mișcarea Contra Statului, am vizitat Casa Poporului, și multe altele. A fost și greu, pe-alocuri, dar m-am ridicat, m-am scuturat și, aparent, am trăit să apuc bucuria lunii iulie. 😀 Dar despre asta în altă postare, probabil peste vreo câteva săptămâni, hihi. Revenind la iunie…

M-am plimbat prin parcuri cu trotineta. Și fără.

M-am îmbrăcat cu pantaloni largi. Și fără să se holbeze nimeni la mine.

DSCN2250

DSCN2324

Am fost la Street Delivery, despre care nu știam nimic dinainte, despre care n-am aflat mare lucru în timpul…, și la care nu știm dacă mai revenim. Era prea hippie, chiar și pentru mine.

DSCN2570

Am sorbit un apus frumos lângă Lacul Morii. Ne-am păcălit singuri că suntem la mare.

DSCN2902

DSCN2933

Am fost și la Mogoșoaia. Din păcate eu nu eram în formă la momentul respectiv, așa că nici n-am stat mult, nici n-avem poze prea deosebite, dar vom reveni cu siguranță. Mai multe detalii despre acest loc minunat, dimpreună cu alte fotografii, mai reușite, găsiți pe blogul Andrei, Zâmbet și Sănătate. Mai precis aici.

DSCN3132

DSCN3052

DSCN3023

Bineînțeles că am trecut și prin Roman într-un weekend. Acolo se petrec mai multe în natură decât în oraș că deh, așa e viața. Așa-mi și place! Nu contează că nu-s concerte și festivaluri în fiecare săptămână, ci că fructele au gust și prietenii sunt buni, fie ei chiar necuvântători.

DSCN3163

DSCN3202

Am fost la cea mai frumoasă nuntă din viața mea de până acum, care nu numai că era desăvârșită, dar mai era și a celui mai vechi și bun prieten. Poate-s subiectivă…

DSCN3221

Și … am mai făcut și altele, dar nu-s de zis pe blog. 🙂

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

2 comments

  1. Cuuum, ai fos la o nunta si nu ai povestit nimica ? Sau nu am bagat eu de seama ? Am o groaza de intrebari. Zau, nu a facut nimeni o Leapsa a nuntilor pana acuma ? E posibil asa ceva ? Ma duc sa fac Leapsa Nuntii !

    • Ce simpatic ai fost!!! 🙂
      Si DA, am rezistat tentatiei de a povesti despre nunta. O voi pastra inafara blogului, mai ales fiindca odata verbalizate, unele intamplari isi modifica nuantele.
      Succes cu leapsa, hihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top