You are here: Home » Călătorii » Sinaia, partea I și cea mai plictisitoare
Sinaia, partea I și cea mai plictisitoare

Sinaia, partea I și cea mai plictisitoare

Weekendul care tocmai a trecut a fost plin. Nu știu cui să mulțumesc (înafară de Alfa-Boo) pentru cele două zile minunate, în care mi s-au întâmplat mai multe lucruri frumoase decât în toată primăvara asta. Pardon. Decât în ultimele două luni. 🙂

Sâmbătă am fost (intrus) la o conferință, așa că n-am vizitat decât orașul Sinaia, pe seară, mai mult în căutarea unei pălării. Dar am fost cu Alfa-Boo la cota 1400 după ce am mâncat, că doar nu puteam să ne retragem în cameră atâta timp cât soarele era încă pe cer, deși eram cam obosiți amândoi. Seara ne-am uitat la Eurovision mai mult din curiozitate cu privire la prestația lui Cezar, însă pe parcurs ne-a ”prins” așa că am rămas să vedem tot concursul.

Aaaa, și dacă tot am dat de televizor, priviți mai jos ce rula simpatic la orele după-amiezii pe Acasă Gold (ăsta cred că e pentru adevăratele gospodine, cele care trăiesc pentru telenovele, că după ce am ieșit de la duș rula Kassandra, de care eu am auzit în tabără la mare, în clasa a patra sau ceva). Revenind … dacă nu știți despre ce telenovelă e vorba mai jos, nici nu vă spun!

DSCN1381

DSCN1382

După cum ziceam, am urcat la cota 1400, cu mașina, că bateriile noastre erau aproape epuizate (conferințele astea te lasă fără vlagă – glumesc). Am încercat să fac poze decente, însă cum nu am o cameră foarte performantă și cum lumina naturală nu era de partea noastră, am rămas mai mult cu amintiri decât cu dovezi clare.

Menționez din prima că o să pun o parte din pozele pe care le-am ”urcat” deja pe FB, fiindcă nu mai pot să aleg încă o dată din cei 5 giga pe care i-am topit într-o zi jumate. Totuși, sunt un om leneș!

DSCN1399

DSCN1415

DSCN1430

DSCN1437

Și gata! Mâine vă povestesc ceva despre vizita noastră la Peleș, poimâine despre Râșnov și eventual și ceva despre Brașov, deși cel din urmă nu prea merită postare separată. Nu-i nimic nou de zis, toată lumea a fost, știe, a văzut, eu nu am nimic deosebit de menționat, nici vreo poză spectaculoasă. Am mâncat bine, carbohidrați-nom-nom, dar altfel eu nu sunt mare fan. Pfiu, vă las, că am nevoie urgentă de un ceai cu gheață. Pe mâine!

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top