You are here: Home » Cărți » Ho-ho-ho!

Ho-ho-ho!

Și Merry Kissmyass pentru troglodiții care m-au trezit la 9.

Povestea e cam așa… Aseară am început să citesc ”Femeia la 30 de ani” de Balzac și aparent m-a prins, deși descrie în zeci de pagini sentimente și trăiri, iar acțiunea propriu zisă rămâne să se înțeleagă, după bunul plac al fiecăruia. În sfârșit, poate nu e cea mai potrivită lectură după ”50 shades of Grey”, dar asta aveam în plan. Exemplu: spune autorul că drăguța de Julie era încă neprihănită deși măritată (cu un porcălan, dar asta e altă poveste) și câteva rânduri mai jos, puf, are o fetiță, singura ei bucurie în viață; nu e vorba de vreo minune a concepției, deoarece câteva capitole mai încolo aflăm (dacă pot să mă exprim așa, că iarăși nu se menționează precis, ci se insinuează) că acel copil nu este al soțului. Nu, nici nu spune clar al cui. În sfârșit, cartea e foarte bună, în esența ei, dar mi-am organizat prost lecturile, fiindcă nu prea merge după pornografia lui Grey. Whatever.

Intenționam să termin ”Femeia la 30 de ani” așa că am stat până pe la 3 jumate, când pleoapele au devenit atât de grele încât am zis, cu toată ciuda, că amân pentru seara următoare, adică a zilei de azi. Ehehe, și la 9 dimineața, niște băieți au început să bată toba. Inițial am crezut că erau lângă perna mea, dar am deschis ochii și nu, surpriză, nu era nici un urător în casă. Am așteptat ceea ce a părut a fi o veșnicie să termine, dar n-am avut noroc. M-am dat jos din pat, după câteva înjurături ne-de-sărbătoare și m-am dus la geam hotărâtă să arunc în ei cu împuțitul conținut al tăviței lui Muf. Din păcate nu prea erau de găsit, că era o ceață de abia zăream primul copac din fața geamului, însă cumva i-am dibuit hăt departe pe lângă tomberoane. Coincidență? I think not. Acuma, la mine mai era cum era, la etajul 3 după termopane, la niște metri buni de hărmălaia lor, dar bieții indivizi care stăteau la parter unde dădeau ăștia show cred că au făcut în pijama. În fine, niște nesimțiți ordinari, care chiar n-aveau nici un rost să deranjeze azi (nu că pe 1 ianuarie îmi tresaltă inima cu bucurie și entuziasm de zbieretele lor), decât dacă mai aveau nevoie de 3 lei ca să-și cumpere ceva rachiu de la chioșc. Așa că acum îmi dezlipesc genele și revin la gânduri mai bune.

Sper că ați făcut excese, că am înțeles de la guru Vladimir că altfel de Crăciun nu se poate. La mine a fost bine, tradițional, numai că am suferit imens după, că m-a bătut cu ceva durere groaznică Doamne-Doamne fiindcă am râs de un motan care a leșinat după interacțiunea cu felina mea. Sau asta merit eu, în esența mea, pentru că sunt un om rău sau ceva. În rest, toate bune și frumoase; mă bucur de programul relaxat atât de tare încât în două zile am epuizat toate chestiile pe care ardeam să le fac atunci când munceam de nu vedeam lumina zilei de luni până vineri.

Ptii, ce viață! Parcă încep să-mi revin la my normal self.

P.S. : Am primit cel mai frumos alfa-cadou de până acum. Mmmmmhappy.

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

4 comments

  1. Aoleo, cum a lesinat??? Nu ca zic ceva, fereasca sfantul ca si eu am dat in lesin la prima interactie cu viitoarea nevasta. De emotii :D. Da’ eram mic rau. Si motanul la fel? Sau era motanel.
    Sa stii la guru aici ca una din obligatiile pe care le ai cand faci excese este sa te afisezi cu cadourile primite de Craciun. Sau macar sa povestesti despre ele. Nu ca as muri eu de curiozitate, dar de fiecare data cand cineva face ce spun mai sus mai plezneste un grinch. Si e misto. Ca in el sunt confetii!

    • Eu nu eram acolo cand s-a intamplat, plecasem deja cu Mufeta, dar cica s-a trantit pe jos de-a crezut toata lumea ca e mort. Eu am ras cu lacrimi, mai ales pentru ca e un motan care nu-mi place in mod deosebit (nu pot sa pun mana pe el, fuge si zgaraie, etc) si, in plus, e un fricos : Muf are mai multe cojones decat el, haha.
      Cadoul ti-l arat la anu’, adica maine, ca vreau sa-l pozez in cutie si n-o am asupra mea momentan, si tare tin sa plezneasca grinch-ul cu toata forta. Un an nou fericit, rusule, alaturi de femeia care te invata vraji! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti forever and ever and ever. La multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top