You are here: Home » Episoade » Praf de stele pe urmele mele…

Praf de stele pe urmele mele…

Câteodată ți se pare că mergi singur pe drumul vieții. Și alteori ești dus în spinare de alții mai puternici.

Mulțumesc, Alfa!

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

10 comments

  1. Sincer prima data cand am vazut poza, ma gandeam cand ai facut tu poza asta, si ce postura dubioasa ai :))))) Dupa pozitia mea de boier se vede cat de “impozabila” esti 😛

  2. acum abia inteleg si eu ce vad in poza, caci prima data am crezut ca photoshopul e cheia. serios, prima data am crezut ca ti-ai luat fie blugii pe dos si ma miram cum de-ti stau in fata asa cum stau inchisi in partea din spate, apoi mai era o posibilitate: aceea ca sa-ti fi imbracat blugii firesc sa fi mers inainte, deci in poza tu sa fii vazuta din spate, dar capul si fata sa fie prin photoshop alipite intr-o pozitie nefireasca, intoarcerea atat de elastica a gatului facandu-te o admirabila davida coperfielda.
    si-apoi din comment inteleg, privesc mai bine si chiar vad: un fulg cu coada si fular la gat lejer deasupra unui decis care merge.

  3. Dar totusi de ce te ducea in spinare ? Patisesi ceva, de ex vreo entorsa la picior, de nu puteai sa mergi de una singura ? Ca pe fata ta nu se prea citeste o mare bucurie in aceasta poza, deci nu pare sa fi fost doar in joaca !

    • Aveam tocuri foarte inalte, si ma dureau picioarele. Cat despre expresia fetei… Daca n-ai fost dus niciodata, sa vezi ce presiune implica asupra burtii, nu ai cum sa intelegi. 🙂

  4. Asta-i frumusetea unei relatii adevarate:sa ceri si sa primesti ajutor la nevoie, sa ti se ceara si sa oferi ajutorul necesar. Niciodata, oricat am vrea noi sa negam, nu este usor nici sa ceri si nici sa dai ajutor.

    • In relatiile adevarate, de multe ori nici n-ai nevoie sa ceri ajutorul. Basca uneori vine inainte sa-ti dai seama ca ai nevoie de el. Cel mai des ne temem sa parem vulnerabili in fata celor pe care ii iubim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top