You are here: Home » Suflet » Astăzi vreau…

Astăzi vreau…

… să fie o zi de toamnă ploioasă, în care să nu trebuiască să ies din casă. Să fie răcoare, să stau sub plapumă, în braţele cui mi-e drag, să mă uit la un film neinteresant în timp ce privesc pe furiş la omul bun de lângă mine şi îi sculptez trăsăturile în inima mea; vreau să-mi fac o ciocolată caldă, aşa cum prea rar savurez, să mă sui în vârful pernelor, să alung pisica dacă refuză să toarcă şi să mă umplu de linişte.
Cum vremea este de primăvară caldă şi nici nu poate fi vorba de înghesuit sub păturică sau de holbat la ochi blânzi, m-am hotărât pe parcurs să mă bucur de soare în ciuda bâzâielilor de zi cu zi, să încerc să zâmbesc mai des, să am mai multă răbdare, să merg acasă pe jos, cu muzică în căşti şi speranţă în suflet, după care să deschid laptopul, să închid telefoanele, să-mi fac ordine în lucruri și în gânduri și să îndop Mufeta cu boabe dietetice.
Eh, și ce dacă nu sunt fericită azi? O să fie bine, trebuie să fie! Știu că o să fie!

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

10 comments

  1. Adică să-i bagi pe mufă boabe?

  2. Pt fericire multi dintre noi asteptam nu doar omul potrivit, dar si momentul potrivit. Una fara alta nu se poate!

  3. Asa frumos ai scris! 🙂

  4. Fix cand am inceput sa citesc insemnarea ta, s-a intunecat afara si acum face a ploaie. Ia sa ies mai repede de pagina asta, ca tu cobesti!
    😀

  5. eh si cum a fost? a ajuns sa vrei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top