You are here: Home » Personal » Kreativ blogger award

Kreativ blogger award

Am primit un premiu de la Kadia, primul pe blogul acesta şi al doilea în toată viaţa mea de blogger (a se observa că faptul că am fost premiată atât de rar nu m-a descurajat … de 3 ani! 🙂 ). Aparent sunt un blogger Kreativ, şi de parcă n-ar fi suficient sau tocmai din cauza asta, mai trebuie să dau din casă încă 7 lucruri pe care lumea nu le ştie. Am scris mult despre mine, deci e posibil să mă repet. 😀

 

Şi-acum, 7 secrete bine păzite până de curând:

 • Nu am citit nici o carte (exceptându-le pe cele pentru facultate, care nu se pun la socoteală în cazul de faţă) vreme de câţiva ani. Din fericire am redescoperit plăcerea lecturii, aşa că, mai nou, îmi ocup serile călduroase cu aventuri livreşti.
 • Funcţionez în mare parte pe principiul “out of sight, out of mind” sau, ceva mai specific, în română, “ochii care nu se văd se uită”. Adică mă concentrez, majoritatea timpului, pe ceea ce am în faţa ochilor sau în tărtăcuţă la momentul acţiunii; restul îmi vin în minte doar când îmi ies în cale sau când mi le aduc alţii în vedere.
 • Nu-mi plac dulciurile, în general, şi ciocolata în particular (excepţie face cea albă, doar din când în când; aah, şi îngheţata).
 • Atunci când mă supăr, e pentru că s-au adunat multe, pe care nu le-am zis la momentul oportun. Prefer să cred că o să-mi treacă (în mod stupid, pentru că asta nu s-a întâmplat încă) şi să nu zic nimic până în clipa în care explodez – de regulă pentru ceva mărunt şi aparent nesemnificativ.
 • De când job-ul meu presupune asumarea responsabilităţii în moduri la care nici nu m-aş fi aşteptat (mai ales după ce am fugit de ea ani la rând), am învăţat să-mi asum greşelile şi, cel puţin profesional, n-am nici o problemă să recunosc, uneori, că-s blondă, şi să-mi cer iertare.
 • Am fost multă vreme complexată de unele aspecte ale fizionomiei mele (a se citi probleme cu tenul) dar am ajuns să mă împac foarte bine cu ele atunci când un amic de la Medicina mi-a trimis o prezentare de la dermato cu acnee adevărată. Încă învăţ cum să-mi respect pielea, chiar dacă nu întotdeauna sentimentul este reciproc. 🙂
 • Sunt foarte pofticioasă. Singură, abia-abia mă încearcă senzaţia de foame, dar dacă cineva manâncă lângă mine, încep să slivez chiar dacă e vorba de alimente care nu-mi plac în mod obişnuit sau pe care n-am mai pus papila de ani de zile.

Hm, a fost mei greu decât mă aşteptam. Ca să nu împovărez sau să fac discriminări, dau premiul mai departe tuturor celor din blogroll şi celor pe care îi urmăresc cu blogger. Deci: premiul e şi al vostru, faceţi ce vreţi cu el! Kadia, îţi mulţumesc încă o dată că te-ai gândit la mine!

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

6 comments

 1. Stai, ca n-am inteles.
  Premiul asta e, de fapt, o leapsa – sau cum?

  • Ceva de genul. La Kadia gasesti mai multe detalii (am crezut ca toata lumea e familiarizata cu procedura, mi s-a parut redundant sa scriu regulile 😀 ).

 2. Eu chiar am fost tentat sa ma gandesc la 7 posibile “secrete” ale mele despre mine, despre care as putea sa scriu, si zau daca am gasit ceva…eu sunt genul caruia i se citeste imediat totul pe fata in real life, nu am reusit sa am poker face nici la poker niciodata, plus, in general, daca cineva ia timpul sa ma intrebe pe mine personal ceva, eu ii zic, exact ca la scoala, tot ce stiu in clipa aia despre subiectul respectiv, inclusliv ce-a mai zis si pe BBC si pe CNN si Huffington Post, eventual si pe Wikipedia, (ultima, daca-mi amintesc, ca de obicei nu prea tin minte pe de rost ce zice acolo, ca e prea complicat nivelul ala de informatie)…noroc ca nu imi pun mie prea multi oameni intrebari in real life, pt ca sunt cam sigur ca i-as enerva…iar pe blog de cand scriu, scriu in continuu despre mine, si e deosebit de clar ce-mi place si cum imi place, sau ce ma preocupa intr-un anumit moment, sau chiar, posibil, ca trend, daca ar avea cineva rabdare sa citeasca toate articolele, (desi nu recomand asta nimanui in mod deosebit, pt ca, zau, nici eu nu as avea rabdare sa recitesc tot ce am scris de mai bine de 1 an jumate !)…insa recunosc ca poate e teoretic posibil sa existe lucruri secrete despre mine insumi pe care sa nu le stiu nici eu !

  Dar nici macar pe alea nu sunt deosebit de curios sa le aflu, dat fiind ca eu nu prea sunt de tip introspectiv, plus ca imi place destul de mult mecanismul de aparare impotriva anxietatilor diverse numit Denial, (negarea realitatii), imi place asta chiar mai mult decat Rationalizarea, in ultima vreme cred ca a inceput sa depaseasca si Umorul, (care era pe locul 1 si e si considerat si un mecanism de aparare superior, alaturi de Altruism, pe care eu nu il folosesc prea des, si Sublimare, pe care eu, neavand creativitate, nu prea am cum sa o folosesc), si in ultima vreme nu am mai putut folosi Umorul asa de des pt ca cel scandinav e mai diferit de cel balcanic, sau anglo-saxon.

 3. tu ai si citit multe carti in facultate 🙂 Formule pentru RM nu se numesc carti 😉

  • Bine ca stii tu ce citeam in facultate. Poate ma refeream la cartile de rugaciune, in seara premergatoare examenului. 😉
   P.S. : Magda 2, presupun. E primul si ultimul comentariu aprobat pentru aceasta adresa de mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top