You are here: Home » Personal » Între timp…

Între timp…

Sunt tot într-un fel de pauză, dar am câteva idei pe care le notez repede-repede:

  • un parfum bun (Chanel no.19) şi o ojă roşie mă fac să mă simt altă femeie: una mai calma, mai matură, mai liniştită şi mai … lady. Îmi place cum două detalii aparent nesemnificative îmi influenţează atât de mult atitudinea.
  • mi-am dat seama că am scris numeroase articole în care povesteam cât şi cum şi de ce îl iubesc pe Alfa-Man; vin cu o completare: nu-mi asum nici un merit (decât poate pentru nişte nimicuri de care cred că s-ar fi ocupat oricum, mai devreme sau mai târziu 😀 ), cu toate că pare că mă laud cu el ca şi când l-aş fi construit eu, dar cred că gândul meu a fost creator de Om Bun alături de care să învăţ, să ascult, să mă îndrăgostesc şi să cresc…
  • gătesc numai dacă am cu cine să mănânc din aceeaşi farfurie; n-am pregătit bucate alese niciodată, şi probabil că nici n-o voi face prea curând, parţial şi pentru că nu am unde să găzduiesc şi să hrănesc mai mulţi oameni, dar şi pentru că-mi displace să stau la bucătărie (dacă o fac este exclusiv un gest de dragoste şi nu unul stârnit de disperarea foamei, da, Alfa?).

Sunt tot “acasă” (sufleteşte). O să revin la scris, deşi probabil o voi face mai rar. Am reuşit, cu ajutorul unui coleg de la IT, să resuscitez laptopul, aşa că momentan nu numai că-mi recunoaşte usb-urile, dar chiar se mişcă mai bine şi după ce instalez şi câteva programe pe el, îmi voi relua “tabieturile internautice”. Trolli pot sta liniştiţi, nu sunt nici deprimată nici pe moarte, doar citesc mult şi mă uit la Dosarele X, inventez reţete de weekend şi modele noi pentru brăţărele.

Să aveţi o săptămână frumoasă şi uşoară!

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

8 comments

  1. Ştiam io c-o să revii la butoane 🙂 Îţi place prea mult să scrii, şi te pricepi prea bine ca să renunţi 🙂

  2. am vrut sa scriu si eu dar a zis loopoo inaintea mea:) poza cu bratarici se poate?!

  3. Si mie imi lipsesti, ai fost mereu una dintre preferatele mele, dovada fiind si cartea calatoare. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top