You are here: Home » Nostalgic » “Trebuie să ajung pe-o terasă la mare…”

“Trebuie să ajung pe-o terasă la mare…”

Ieri hoinăream pe feisbuc (în timp ce aşteptam) şi am găsit o poză de zilele trecute, din Vamă. Nu ştiu să mi se fi întâmplat vreodată până acum, dar mi s-a facut un dor crunt, cumplit, de marea de care m-am îndrăgostit anul trecut. De mojito, de umbrelele colorate, de nisipul plin de scoici şi frappe-ul plin de nisip 🙂 , de adierea caldă a brizei şi mirosul cremei mele de plajă pe pielea mea încinsă şi pe mâinile lui … de şlapii pe care mi i-au furat valurile, de condus până la Constanţa doar în slipi şi de meduze care te gâdilă când ţi-e lumea mai dragă, de cât de frumoşi sunt toţi oamenii sub soarele arzător, de umblat în picioarele goale pe asfaltul încins, de libertate! Anul acesta o să-mi cumpăr şi un colac, şi-o să mă arunc în valuri cu atâta poftă, de-o să opresc o plajă întreagă din tot ce face; o să-mi iau gogoşele şi clătite şi orice altă mâncare ne-sănătoasă, care-o să alunece uşor cu muuuultă bere la pahar, lângă un bărbat care-o să-mi ţină umbră din neatenţie şi care o să mă sărute mult pe sub pălărie.

 

Foto

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

25 comments

 1. Daaaaaaa…Vreaaaaau! Abia astept sa mergem!

 2. O solutie mai buna si mai rapida ar fi deocamdata strandul de la Piatra…ce zici?;;) un colac pot sa-ti imprumut eu:P

 3. balacealaaaa! 🙂 si soare, cand o fi!
  acum e rece, deci e bine ca vrei! depasesti mai usor vremea moho’!

 4. Eu am auzit despre aceasta statiune, Vama Veche, de la altii, dar nu am fost niciodata. Chiar sunt curios sa aflu ce o recomanda in mod special vs alte statiuni mai clasic cunoscute ale litoralului romanesc sau chiar ale altor litoraluri regionale. Sunt oarecum nedumerit pt ca am citit ca maj oamenilor care merg acolo se pare ca se cazeaza la cort, dar nu stiu daca e adevarat, si e posibil sa existe si hoteluri adevarate, sau macar asa cabane cu dus si cada de baie adevarata stranse in jurul vreunei plaje cu nisip fin de pe langa vreo laguna cu apa ispititoare de culoarea turcoazului. Sunt chiar curios sa aflu ce e adevar mai mult decat ce e fictiune re avantaje posibil recomandabile re Vama Veche vs altceva.

  • Eu nu vreau la cort, nu asta e motivul pentru care m-a cucerit. Pur si simplu atmosfera e degajata si bate o briza de libertate!

 5. Sunt frumosi oamenii despuiati de pe plaja? 😀 Unde ai gasit plaja asta miraculoasa? :)) Norocoaso! Vreau si eu! Eu cand intorceam capul vedeam pe plaja numai grase si burtosi care-si aranjau slipul (cu ‘nshpe numere mai mici)! Restul inteleg. Desi eu zic sincer si simplu: mare = popouri/balcoane + bere + scrumbii + barca + zmeu + darts – (soare + burtosi).

 6. eu nu ma omor dupa mare ( muntele e first choice ever), dar dupa ce am citit postul tau, m-a luat cu furnicaturi si dor de mare….ai talent, e clar :)))

  • Multumesc. Nici eu nu eram vreo impatimita, dar, dupa cum ziceam, m-am indragostit anul trecut si cred ca o sa tina mult si bine.

 7. Şi io abia aştept vacanţa, şi marea… Gogoşele pot mânca oricând, dar bere la pahar cu hamsii, ca la mare, nu prea găseşti aşa bune ca acolo 🙂

 8. si mie mi-e asa un dor de mare, si de vama.. nu-mi doresc decat sa ma vad pe plaja si sa ma arunc imbracata in mare, din cauza extazului :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top