You are here: Home » Mufi » Guest-post: Muf in captivitate

Guest-post: Muf in captivitate

Pentru ca astazi nu sunt inca refacuta pe deplin, si pentru ca Intuneric mi-a sugerat sa o las si pe Muf sa scrie ceva pe blog, iata o pagina din jurnalul ei (posibil, viitor 😛 ):

Sursa: FB.

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

15 comments

 1. Adica cainii e mai prosti, in timp ce pisicile e mai cerebrale, vrei matale sa subliniezi? 🙂

 2. Sa inteleg ca supravietuiti fericite impreuna :D.

 3. Muf….:)))))interesant nume!

 4. “In an attempt to disgust them, I once again vomit on the carpet” =))) Doar ca noi ne agitam si ne impacientam sa nu fi patit ceva si suntem in dubii daca sa mergem sau nu la vet :)))
  Lulu nu sta pe pervaz, cred ca ii place in captivitate.

  PS: vrem mai multe poze…deja toata sectia de radiologie o stie pe Muf :))))

  • Ptii, ce noroc pe voi! Eu o pazesc tot timpul, ba chiar cand plec de acasa ma obsedeaza gandul ca am lasat vreun geam deschis si imi fac griji pana dau in paranoia. Overprotective, I guess.
   P.S. : Uuuuuuuu. Nu stiam ca e asa celebra. O sa-i mai fac poze, daca cererea e atat de mare. 😛

 5. Ihiii bucura-te de ea cat e inca cu puls 😀 Lista aia e valabila pentru pisicute adrenalinice Toate astea devin istorie de la un tonaj in sus. Al meu alearga trei pasi si se opreste sa-si mai traga o limba peste bucile proprii din pozitia balta-culcat. Bineinteles uita ce avea de facut si se intoarce precum carcalacul cu burta in sus si picioarele flexate ca trenul de aterizare de la avion. De acolo.. priveste. Poti sa-i falfai si un tramvai si sa-l musti de dorsale ca nu se scoala decat daca aude zgomot de haleala. Sa-ti mai spun ca nevasta-mea obisnuieste sa faca pasul mare peste el ca-i mai usor decat sa-l ocolesti (ca sa nu mai vorbim ca nu se fereste el nici mort, ca asta se subintelege).

  • Mai are si a mea stari cand trebuie sa o ocolesc, insa momentan sunt destul de rare. E suficient de energica, dar nu m-a deranjat si nici nu a stricat prea multe. Am vrut special aceasta rasa (in ciuda faptului ca e greu sa o periez si momentan “hair is in the air, everywhere you look around” 😛 ) deoarece stiam ca sunt mai potolite. Numele ei din buletin e Bijoux dintr-un motiv bine intemeiat.
   Cat despre spalat … ohooo, cat am ras intr-o zi de pozitiile de kama sutra in care reuseste sa se aseze… =))

 6. Si Muf asta chiar miauna in engleza?

 7. aoleu….aici nu pot decât să râd!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top