You are here: Home » Episoade » Cosmote a câştigat! Scor final: 3-0.

Cosmote a câştigat! Scor final: 3-0.

Am primit factura detaliată şi am concluzionat că nu am ce să contest: nu era nici un număr suspect, nici mesaje trimise aiurea, nici altceva care să-mi pară străin în peisajul obişnuit al aventurilor mele telefonice şi internaute … mă rog, înafară de minutele muuuuulte vorbite în Cosmote, cu acelaşi alfa-număr; dar cum pot şti la ce ore şi cât am vorbit? cum pot demonstra, efectiv, că am vorbit mai puţin sau mai mult? de unde pot şti dacă am sunat într-adevăr sau doar au speculat ei o situaţie? Şi să nu ziceţi că ei n-ar face asta, ştiu cazuri mult mai grave, că doar am apucat să mă plâng la multă lume, şi ei aveau poveştile lor proprii, de cele mai multe ori mai grave. Mă rog, să revenim: concluzia mea este că, de fapt, costurile erau justificate – dar de către Cosmote, pentru că eu nu sunt aşa convinsă de povestea lor. Eu susţin în continuare că ceva este suspect, dar aparent am pierdut bătălia. Şi cei 220 de roni. Deci, copii, ce am învăţat azi? Să consultăm din când în când minutele rămase.

Pentru că i-am “porcăit” aici, tot pe blog trebuie să-mi cer şi scuze. Deci, iată cuvintele pe care le spun cel mai rar şi cel mai greu: am greşit. Şi i-am înjurat pentru luarea pielii de pe mine fix aiurea, fără temei. Deci, pentru factura anterioară, recunosc că m-am grăbit în a-i suspecta.

Daaaaaaaaaaaaaaar: îmi păstrez punctul de vedere în privinţa unui aspect important în cadrul oricărei companii: satisfacţia clientului. Eu am fost deranjată pe alocuri de atitudinea operatorilor şi, în general, de felul în care sunt gestionate situaţiile şi mai ales de metodele de informare: e un adevărat quest să ajungi de la 1234 for English press 2 la operatorul ăla, să afli ceva de pe site-ul lor şi să te documentezi pe webcare (este făcut aiurea, secţiunile sunt cretine, apar erori şi nu merg toate linkurile, etc), nu sunt environment friendly pentru că nu există nici o metodă prin care să renunţi la factura printată, reţeaua nu are acoperire bună, iar internetul nu are semnal şi merge de toată jena; nu au oferte bune la abonamente sau telefoane, nimic nu mi s-a părut avantajos înafară de numărul obscen de minute şi mesaje pe care îl aveam la început (între timp, realizând inutilitatea lor, am renunţat la o parte din ele). Nici la Vodafone nu era bine, la Zapp nici atât. Mi-a rămas Orange, după cum am mai zis, şi în 2013 cred că mă voi porta, din nou. Până atunci … Cosmote este alături de mine!

 

P.S. : Cică există o conspiraţie cu telefoanele mobile, şi sunt dăunătoare, bla-bla. Mă gândesc la un telefon fix, eventual din acela “de epocă”, şi un stil de viaţă (utopic) mai vintage. 🙂

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

13 comments

 1. Mai lasa telefoanele alea, ca de-aia iti vine asa mult:)
  Baga-te la Vodafone, ca-i firma serioasa 😛

  • Am fost la Vodafone inainte de Cosmote, si sunt seriosi, ce-i drept, dar nu au oferte bune la abonamente, nu dau nimic pentru fidelitate, si nici nu am in agenda alti oameni in reteaua respectiva inafara de ai mei (cu care, sincer, nu simt nevoia sa vorbesc mai mult decat un sfert din numarul de minute nationale de acum 😛 ).

 2. Îmi şi imaginez cum ţi-ar sta cu telefonul fix în geantă, pe stradă şi cum s-ar uita lumea la tine ca la urs 😀
  Serios vorbond, ar trebui să vezi partea bună a lucrurilor-ai primit factura, chiar dacă tot nu te-a lămurit (doar nu-ţi imaginai că o să ţi se dea dreptate!?).
  În rest, ai dreptate, Cosmote nu e cea mai bună alegere (subscriu la partea cu site-ul şi la cea cu internetul pe mobil, dar nu şi la cea cu semnalul, cel puţin deocamdată, pentru că, până acum, nu am avut probleme cu el), dar nici cu Orange-ul nu am fost încântată. Am fost abonată la ei din 2004 până la începutul lui 2011 şi nu m-au dat pe spate, iar despre punctele Thank You nici nu mai vorbesc, erau atât de puţin valoroase că n-am putut să-mi iau nici măcar un telefon cu ele (nu am avut facturi astronomice pentru că nu-mi depăşeam minutele şi sms-urile incluse…). Poate, între timp, s-a mai schimbat câte ceva, nu mai ştiu, deşi de când am renunţat la abonament am utilizat o cartelă pre-pay.
  Am optat, în final, pentru Cosmote, datorită numărului mare de minute în reţea, care pot fi folosite şi în Romtelecom, pentru că eu sun multă lume şi pe fix. Dar, din câte aud pe la alţii, acum toate reţelele sunt cam la fel, deci dacă m-o supăra şi Cosmote-ul, probabil că o să ajung la aceeaşi concluzie ca tine şi voi opta pentru un telefon fix 😆

  • Eu cred ca trebuie sa ma conving singura de Orange. Sau poate o sa trec la cartela, dar asta ar insemna sa ma hotarasc la o retea, pentru ca vreau sa pastrez si numarul (cele de cartela nu stiu daca se pot porta…). Eh, pana in 2013 mai am timp sa ma gandesc si sa ma razgandesc de muuuulte ori. 😀

 3. la-nceput de saptamana sa facem o fapta buna! just help me help her. check my posts, would you? thank you! 🙂

 4. eu am cartela si am o gramada de beneficii si am vazut ca au acum oferte cu minute garla si trafic de net pt bani putini. cosmote e cartela saracului :))

 5. Scor de forfeit.
  Nasol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top