You are here: Home » Suflet » Karma, thou art such a heartless…

Karma, thou art such a heartless…

Azi n-a fost o zi buna. Imi merge din ce in ce mai rau de vreo doua saptamani, asa ca trebuia sa-mi tin gura aseara si sa nu spun “cum ar putea sa fie mai prost de atat?”. Din pacate, karma iarasi mi-a aratat fundul din tren: azi dimineata s-a stricat ceva in casa, ceva ce nu pot repara. Am intrat in panica si mi-am revenit in 5 minute – trebuia sa plec la serviciu, asa ca n-aveam timp sa ma apuc de bocit. Oricum, sunt absolut convinsa ca avalansa asta de “negativ” va ajunge la un maxim, dupa care vor urma zile mai bune.

Nu am povestit astea ca sa ma plang (bine, nu *numai* din acest motiv), ci ca sa fac o paralela. Astfel, curioasa fiind ce faceam anul trecut pe vremea asta … am cercetat scrierile si:

 • Am descoperit ca fix pe 17 ianuarie imi sarise nasturele de la pantaloni, la serviciu; din fericire, aveam o pereche de schimb (pentru momentele in care merg in sectie) si am reusit sa salvez partial situatia.
 • Mi-am reamintit si faptul ca eram relativ solitara (nu socializam mai deloc, partial pentru ca eram certata cu niste oameni si partial pentru ca eram nefericita si deci o companie neplacuta)
 • Incercam mancaruri noi si bune, in diverse restaurante din Iasi
 • Ma uitam la filme (acum rar apuc sa vad pana si un episod din vreun serial)
 • Incercam sa-mi imaginez cum ar fi fost viata mea fara blog, pentru ca m-a intrebat un prieten ce faceam cu toate lucrurile care mi se intamplau, inainte de blogosfera… n-am stiut ce sa raspund.

 

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

9 comments

 1. Capu’ sus!
  Imaginea e super tare! 🙂

 2. Ce coincidenta! Si eu mi-am verificat azi blogul sa vad ce faceam anul trecut pe vremea asta! Atunci eram mandra deoarece simteam ca mi-am gasit calea… :))
  Capul sus, iese el soarele! Incerc sa ta incurajez, desi in cazul meu cand ceilalti incearca sa faca asta, nu prea merge! Dar poate la tine functioneaza!

 3. Dupa ce depasesti starea asta, o sa iti mearga tot mai bine :).

 4. catina si nucul te pot ajuta; poti folosi si ulei de lavanda …
  numai daca sunt naturale si respecti indicatiile

 5. oops, n-am scris complet, e vorba desigur de produsele comercializate 🙂

 6. Pacat de nasture. E bine ca experimentati mancaruri noi, dar si acuma cred ca te mai uiti la filme, totusi nasturele nu-ti sare in fiecare zi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top