You are here: Home » Episoade » Schimb de cadouri (Xmas gift Xchange)

Schimb de cadouri (Xmas gift Xchange)

Roscata a venit cu o idee foarte buna, si am vrut sa particip si eu la schimbul de cadouri propus de ea (aici).

Ideea este urmatoarea (si citez de pe blogul mentionat mai sus):

Primul pas: fiecare să își aleagă o persoană, din lista sa de bloguri, cu care să facă schimb de cadouri. Nu contează ce fel de cadou să fie, poate fi o felicitare, un breloc, o pisica, ceva hand-made, o jucărie de pluș, ceva, orice! Să caute prin blogul celui cu care a ales să facă schimb de cadouri ceva care să îi fie pe plac (fiecare a scris pe blog, la un moment dat, ceva ce și-ar dori, și nu mă refer la excursii în Aruba :-P ).

Pasul doi: Să scrie pe blog ce a primit  fiecare, cu o pozică și să spună cum i s-a părut acest experiment, urmând să pună un link spre acest articol pentru a da de știre și altora, care vor vrea să participe la acest experiment. Ideal ar fi ca toți să folosiți același titlu, pentru a se știi că este vorba de aceeași campanie.

Acest experiment va dura până în seara de Crăciun. Cine vrea să participe?

Eu am ales-o pe Andria, pe care o stiu de ceva vreme, si pe care n-am reusit sa o vad pana acum (dar sper ca urmatoarea excursie in capitala  o sa remediez situatia). Asadar, am anuntat-o si s-a aratat foarte incantata; primul pas a fost facut deja, urmeaza sa ne cumparam si sa ne trimitem cadourile. O sa revin cu o postare cu fotografie, cand o sa ajungem in acest stadiu.

Scriu postarea asa devreme – initial planuiam sa astept pana la deschiderea entuziasta a coletului 😀 – pentru ca as vrea sa se implice mai multa lume. Daca sunt doritori, sa dea de stire (adica, mai exact, sa adauge un comentariu) si vom actiona in consecinta. Daca nu, asteptam cu totii (sau cel putin cei care am fost cuminti) sa desfacem cutiile de sub pom. Nu stiu daca voi ati inceput sa va gudurati, insa pentru mine, sarbatorile de anul acesta se anunta a fi din cele mai memorabile, asa ca am inceput sa numar zilele pana la concediu!

 

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

10 comments

  1. Mersi frumos ca te-ai gandit la mine. Voi posta si eu articolul in curand. Pupici. :*

  2. Si noi vom participa la aceasta leapsa de cadouri. Va fi fun! De-abia asteptam sa vedem cine, ce si cum!

  3. Ma bucur mult ca participi si sa sustii ideea 🙂 la cat mai multe cadouri :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top