You are here: Home » Episoade » Grea e despartirea!

Grea e despartirea!

Mi-am dezactivat contul de FB recent, insa am intrat inca o data ca sa vad daca-mi pot face niste setari si eventual o pagina pentru blog. Bineinteles, setarile de “privacy” nu erau suficient de restrictive, asa ca am renuntat din nou.

Dar nu asta e important, ci nesimtirea crescanda a lui Marky. 😛 La un moment dat chiar era posibila stergerea contului, insa acum s-a revenit la varianta de dezactivare. Se putea, deasemenea, bloca accesul la “wall”, dar bineinteles ca a disparut si oportunitatea asta magica. In sfarsit, la solicitarea mea de dezactivare, ma intreaba de ce; raspund “ca e temporar si ma voi intoarce”, ca la mine oricum nimic nu e pentru totdeauna. Imi zice de oamenii care-mi vor simti lipsa. Minciuni! Apoi imi cere parola; nimic spectaculos. Si apoi verificarea, se pare, din ce in ce mai anevoioasa:

 

P.S. : La motivele pentru care nu mai vreau tipul asta de existenta virtuala se adauga noile dezvaluiri cu privire la securitate, de care a zis si Mircea Badea intr-o emisiune saptamana trecuta. Mai pe scurt si exprimat simplist: chiar daca te deloghezi, FB activeaza niste chestii si incepe sa “culeaga” informatii din calculator. Nu prea folosesc internet banking, deci primejdia financiara este minora (oricum n-ar avea ce sa-mi fure nimeni, inafara de boii de la bicicleta), insa tin foarte mult la intimitate, deci as prefera ca parolele mele sa ramana intre mine si conturile mele de mail si google. Mi se pare extraordinar ca este recunoscuta oficial problema asta de securitate, insa s-au scuzat cu faptul ca ei fac un fel de “client nu-stiu-ce” si informatiile se sterg automat la un moment dat; mai aveau putin si sustineau ca monitorizarea asta nesimtita si bagatul nasului cu forta in treburile mele este pentru binele meu, si ca intentiile lor sunt din cele mai onorabile. Bine, marmota era si ea pe-acolo, dar nu stiu exact cu ce se ocupa.

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

8 comments

  1. Pai daca umbla si intimitate, sa vezi ce-l bag io in p*zda ma-sii pe jidanul de zucherberg si ma cac in Facebuci-ul lui 🙂

  2. O sa-mi bag nasul in setari, si vad io ce pot sa cenzurez p-acolo 😀 Oricum, am pe cativa ce nu-mi pot vedea aparitiile noi, din cauza de ambianta de servici 😀

  3. Eu imi facusem multe setari pentru protejarea intimitatii. Sa nu-si bage nasul oricine in poze sau pe perete. Sa inteleg ca nu mai sunt valabile?

  4. Vai ce ma enerveaza rahaturile alea de verificare. Bine ca nu imi dau si o integrala sa o rezolv! (Sper sa nu iti citeasca Marky mark blogul ca intra la idei :D.)

    • Si pe mine ma enerveaza. Pe masura ce-mi dezactivam contul in mod repetat, s-a marit dificultatea asa ca e posibil sa ajungem si la integrala aia la un moment dat.
      P.S. : Nu citeste Marky blogul meu. Abia mi-l citesc prietenii. =))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top