You are here: Home » Personal » Chestii, socoteli

Chestii, socoteli

Sa zicem ca am acceptat o provocare, si anume o leapsa de la Lupusor: ce iau cu mine zilnic.

Trebuie sa mentionez, in primul rand, ca am fost o adepta a gentilor uriase (as fi putut sa merg doar cu “poseta” la deschiderea Mr. Bricolage, ca sa ma exprim asa). Momentan am renuntat, insa ingramadesc in una medie aceleasi lucruri:

– chei (fireste)

– portofel (logic)

– telefon (indispensabil, cu toate ca nu-s de gasit de cele mai multe ori)

– casti

– camera foto

– trei stickuri de memorie

– carnetel si pix

– etui cu ochelari

– bilete de tramvai (cu toate ca merg rar; am un set de zece de cateva luni)

– “trusa de supravietuire”, adica nimicuri pe care nu le utilizez, dar le tin in caz de … : concealer/fdt, clamite, mini-perie, ruj, gloss, pudra, pastile (analgezice si pentru digestie), cablu de date pentru telefon, etc.

Dintre “obsesii”, mentionez faptul ca verific usa de doua ori dupa ce o incui (fratele meu radea de mine sugerandu-mi sa-i dau si un sut si sa ma infing si cu umarul in ea, ca sa fiu absolut convinsa), verific apa si gazul cand plec de acasa, geamurile, scot tot din priza (mai putin frigiderul) – da, in fiecare dimineata!

Leapsa e pe baza de autoservire, cu toate ca am vazut-o demult in blogosfera si cam toata lumea a preluat-o; dar imi fac datoria. 🙂

Hai, s-avem o zi de vineri usoara, ca frumoasa nu-i (cel putin pentru mine)!

 

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

8 comments

  1. Ai 3 carduri de memorie la tine? 😀

  2. Unii cosidera ca poseta este folosita, asa cum isi foloseste paunul coada, pentru a atrage partenerii de sex opus deci, cu cat este poseta mai mare si mai colorata cu atat femeia prezinta mai mult interes pentru un posibil partener. Altii spun ca este o masura disperata de a atrage macar vreun violator sau vreun hot de buzunare. Una dintre cele mai plauzibile teorii este ca geanta, in toate formele ei (papornita, rucsac, posetuta) este de fapt o arma folosita destul de des in autoaparare. A ta este cam usoara :))))

  3. Hai ma, ca n-ai multe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top