You are here: Home » Perspectivă » Viata (reala) bate filmul (fotografic)

Viata (reala) bate filmul (fotografic)

Dupa multe fotografii vizualizate in ultimele zile, si cine stie cate sute de mii in cativa ani, am ajuns la o singura concluzie (contra-intuitiva): nu exista oameni fotogenici. Toti suntem mai frumosi in realitate decat intr-o anumita fractiune de secunda, sub un anumit unghi al luminii, intr-o locatie “speciala” si cu o expresie de cele mai multe ori fortata.

Prietenilor mei reali si virtuali:

Prefer sa-mi aduc aminte cum ma faceti sa ma simt decat sa pozam (pentru) o imbratisare.

 

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

6 comments

  1. recomandare film: bandslam se numeste el. intr-un punct al filmului filmul asta coincide cu sinteza a ceea ce spui tu aici :” Tu poţi face lucruri pe care eu nu le pot face. Eu pot face lucruri pe care tu nu le poţi face. Împreună putem face lucruri minunate.” daca alegi sa-l vezi, vizionare placuta!

  2. iar pentru ca sfarsitul de mijloc de saptamana apropie la doar un pas unitar de timp perioada sfarsitului de saptamana (ce-n plus va prelungi sederea oficiala a celor ce obisnuiesc a munci si profesa), inca de pe acum iti doresc sa ai parte de timp folosit in mod echilibrat (intr-un taler placutul iar in celalalt utilul), la capatul caror activitati pe care le vei alege sa gasesti stropul de satisfactie necesar confortului interior. all the best, Amiuta!

  3. am vazut si eu filmul recomandat, cam lung weekendul, toamna e foarte aproape, derecolte sa fim pregatiti, zic! bine tuturor! 🙂

    • Faptul ca weekendul e lung e un lucru foooarte bun (cel putin pentru mine).
      Si poate toamna o sa mai astepte pana sa-si verse ploile si tristetea specifica peste recoltele noastre. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top