You are here: Home » Episoade » Banii, comedie

Banii, comedie

Azi dimineata m-am dus sa-mi iau covrigi de la magazinul din fata blocului – adica “micul dejun”. Si nu stiam cati bani mai am, asa ca am zis sa vad intai cum se prezinta situatia. Vanzatorul se uita la mine asteptand , si eu zic: “de unde am atatia bani? astia 50 de lei de unde-s? aaaa, mi i-a dat Anca pentru nunta. Pai si restul? Am inca 40 de lei, astia nu stiu de unde-s. Chiar nu trebuia sa am atatia. Serios acum, si-s si nou-nouti, clar nu-s de-ai mei”. Dupa care m-am oprit, ca mi-am dat seama ca par nebuna. In concluzie… aveam in plus vreo 40-50 de lei in portofel, si probabil deja o reputatie de zuza in cartier. Habar nu am de unde-s banii, si de reputatie sunt mandra ca de nici o alta realizare de-a mea.

Mi-am luat produsele si am plecat. Am mancat pe drum, cu un zambet larg pe fata (vorba aia: vremea era perfecta si drumul relaxant) si castile in urechi (vorba aia, muzica era inspirationala si cu inducere de buna dispozitie: Faithless – “Miss you less, see you more”, ca sa dam doar un exemplu).

Daca fiecare dimineata ar fi asa, poate as trage mai cu spor in jugul corporatiei, pe plantatia cu sclavi. Nu va lasati inselati de fraza anterioara, sunt un om plin de viata si optimist. 🙂

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

7 comments

  1. Asta-i un sentiment asemanator cu ala cu trezitul din somn ca sa iti dai seama ca mai ai ore bune de dormit, sa gasesti bani mai multi decat credeai ca ai :).

  2. bine-bine, dar covrigii cat costara? banuiesc ca ai ramas sa iei si restul!
    zi faina si munci usori in corporatie!
    🙂

  3. Tu ai pe cornul abundentei post de portofel…… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top