You are here: Home » Suflet » Te …

Te …

Cele doua cuvinte pe care nu le pot articula verbal sunt in fotografia de mai jos;  n-am vrut nici macar sa le scriu.

Nu-mi plac cuvintele astea. Si nu vreau sa le aud.

Daca exista, se simt, se autodeclara in liniste si cuprind tot.

Daca nu, odata spuse, devin oficial cea mai mare minciuna.

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

12 comments

 1. Imi pare rau ca te afli in situatia asta. Dar daca ai macar un pic incredere in ce-ti spun eu, crede-ma ca va veni ziua cand vei zice si vei fi bucuroasa sa auzi cuvintele astea, si gandindu-te la ce-ai scris acum si la starea ce te-a cuprins, vei rade cu pofta ca de ceva de mult trecut.

  • Situatia asta nu e de compatimit. Probabil ca ai dreptate si va veni ziua aia cu declaratii care zboara dintr-o parte in alta si care vor starni zambete sincere. Insa raman la parerea mea: nu intotdeauna este necesara exprimarea verbala. De multe ori conteaza mai mult privirile tacute si pline de inteles. 🙂

 2. Aaa, sunt de acord si asa. Sentimentul sa existe, asta e cel mai important.

  • Vezi? Si aici merge perfect, (in sfarsit!!!!), un citat preferat de-al meu: “nu e obligatoriu sa fii de acord cu mine, dar ar fi mai rapid asa” (Einstein). 😀

 3. Nu-s de acord, am zis! Eu cred in spus cu voce tare! 🙂

  • Bineinteles ca poti sa nu fii de acord cu mine, mai ales daca tu poti spune. Mie-mi stau cuvintele in gat. Si nici nu-mi plac, am impresia ca nu suna … cum trebuie, data fiind situatia si sentimentele.
   O expresie care suna absolut fabulos este “me haces falta”. Nu stiu de ce m-a fascinat. 🙂

   • Chiar suna absolut fabulos. Indiferent daca poti sau nu sa spui Te iubesc acum, eu sper ca esti fericita sau te indrepti spre asta. Te pup!

    • Iti multumesc mult pentru gandurile frumoase; si fericita sunt, asa, sporadic. Cu siguranta ma indrept spre o stare mai senina si in care, probabil, o sa pot spune “cele doua cuvinte”. Te pup si eu.

 4. I agree Amiuţa: The sum of a persons actions give meaning to the words. Before that they only create suspscion of other motivation.

  • Hey, Evil Twin, it’s been a while. I’m glad you’re still with me, a silent companion. 🙂
   And yes … Words are only there to dot the “i”-s, if you will.

 5. Sunt doua cuvinte grele dar totusi usor de spus si este greu sa ghicesti gandul care se afla in spatele lor. Au la fiecare persoana alt sens si alta intrebuintare. Totusi, chiar daca arati asta tot timpul, este bine sa o mai si spui dar, evident, nu prea des ca-si pierde gustul.

  • Mi-a placut cum ai zis “cuvinte grele dar usor de spus”. 🙂
   Isi pierde gustul, intr-adevar, si devine o fraza banala, adaugata dupa “pa, te pup” sau “succes”, etc. Insa atunci cand este exprimata non-verbal, cred ca are miliarde de nuante de care este practic imposibil sa ne plictisim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top