You are here: Home » Nostalgic » Nu ai uitat, deci…

Nu ai uitat, deci…

E pe cale sa mi se implineasca o dorinta, sa mi se intample o poveste, sa fiu iarasi cum ar trebui, cum imi sta bine. Mi-am facut un vis, am lucrat din greu la el, am ales din milioane de sclipiri inclusiv cele mai mici detalii, am modificat si retusat pana cand, in timp ce ma concentram asupra operei mele, a inceput sa se adevereasca. Abia azi mi-am dat seama, cand mi s-au oprit cuvintele cosul pieptului si lacrimile s-au adunat in gat, facand sa-mi fie imposibil sa reactionez.

Pe 20 iulie 2010 scriam asa:

“Daca esti acolo sus … si ma auzi, nu vrei, Te rog, sa-mi faci cea mai mare surpriza a vietii mele? Nu vrei sa-mi vezi fata cand imi fug toate cuvintele, de uimire? Nu vrei sa-mi vezi mainile tremurand atunci cand inima mea uita sa bata pret de o secunda? Nu vrei sa-mi arati ca Tu stii sa intorci toate lucrurile in asa fel incat sa nu mai stiu ce-a fost in capul meu cand eram nemultumita?”

Pe 24 iunie 2011 zic asa:

“Multumesc ca nu m-ai uitat. Intr-adevar, good things come to those who wait.” 😉

 

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

5 comments

  1. Să nu-ţi pierzi niciodată credinţa, bre… Şi mie mi s-a întâmplat exact la fel, de nenumărate ori. Când aveam mai puţină credinţă Dumnezeu m-a ajutat şi mi-a arătat astfel că există.

  2. Nu cred ca merita, cred ca meriti sa-ti fie bine. O saptamana luminata (dar ne-caniculara) iti doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top